Unika erbjudanden för dig som är klubbmedlem!
Ser mailet nedan konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben istället!

newsletterhead

Låt oss presentera - Mike Hammer! 

Nytt i butik! Funktionella jakt- och fritidskläder från Mike Hammer. Kom in och hitta din nya favorit bland tröjor, jackor eller varför inte ett par nya kalsonger!

Just nu får du 25% i introduktionsrabatt! 

Ni hittar kollektionen i följande butiker:

Lunnarp  - Skårby - Skara - ErikstadFalköping
KarlskogaSkövdeVårgårda - Sundsvall - Östersund

 

Se till att synas i mörkret!

Mörkret sänker sig sakta ner över vårt land. Vi djurälskare ser alltid till att våra pälsklingar har reflex, men syns du? Just nu har vi får du 25% rabatt på smarta reflexprodukter och lampor som lyser upp dig och din pälskling i höstmörket.

25% rabatt på reflexprodukter!

 

Värm dig med bränslepellets!

Brrrr… så här års kan kylan verkligen krypa in i ben och märg. Eldar du med bränslepellets? Ja då ska du läsa lite noggrannare. Vår närproducerade svenska bränslepellets har en råvarusammansättning som ger en hög och jämn effekt när den eldas.

Passa på att köpa ditt årsbehov till lågpriset 1995:-/pall. 

 

Energi till jakthunden

Ska hunden orka arbeta hela dagen så behöver den ett energirikt foder. Ger du din hund ett mindre fettrikt foder under icke jaktsäsong så måste du vara försiktig vid övergången mellan de olika fodren annars finns risken att din hund ägnar jaktdagen åt att skita istället för att arbeta.

Tänk på att ge din hund huvudmål på kvällen. Har det varit en lång jaktdag så låt hunden varva ner lite innan maten. På morgonen när du ska ut på jakt ger du bara en liten portion. En stor portion på morgonen medför risken att hunden bara skiter ut maten och därmed inte tillgodo gör sig energin. Den lyckade jaktdagen förvandlas istället till en skitdag.

Hos oss finns flera olika jaktfoder i alla prisklasser. Välkommen in och hitta din hundsfavorit. 

 

Stort grattis till vinnarna av

"Registrera ditt köp" i juli!

Ann-Charlotte Sjödin från Sundsvall
Inger Torneborg från Kristinehamn
Mats Larsson från Karlskoga
Ann Christine Sundberg från Brålanda
Åsa Gustavsson från Stora Levene

Ni har vunnit var sitt presentkort värt 200 kr. Presentkortet kommer med posten.

Alla kan vinna! Se till att registrera ditt köp i butiken och var med och tävla du också!

 

Klubberbjudandena gäller i dessa butiker: Erikstad, Falköping, Fole/Gotland, Karlskoga, Knästorp/Staffanstorp, Lidköping, Lunnarp/Tomelilla, Nossebro, Skara, Skårby/Ystad, Skövde, Sundsvall, Svenljunga, Vara, Vårgårda, Östersund. Erbjudandena gäller mellan den 10/10 - 14/10 2017. Gäller ej vid köp av presentkort. Med reservation för slutförsäljning och eventuella tryckfel. 

newsletterfootleft newsletterfootcenter newsletterfootright
Detta e-postmeddelande är avsett för [email].
Vill du inte längre ta emot e-post från oss kan du avregistrera din e-postadress här »
newsletterfootbottom