Tävlingsregler

Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa villkor. Du tävlar på www.facebook.se/djuronatur och på vår hemsida www.djuronatur.se. Tävlingen pågår t.o.m. 180523 och vinnarna presenteras 180602. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna delta i tävlingen. De vinnande bilderna måste finnas i högupplöst filformat. Vinnarna utses av en enväldig jury från Svenska Foder AB/Djur&Natur. Juryns beslut kan ej överklagas. Bidraget med flest röster (antal ”gilla”) vinner folkets röst (detta pris är du enbart med och tävlar om på www.facebook.se/djuronatur). Priset kan ej bytas mot kontanter eller annat. Vid misstanke om att deltagaren ej äger rätten till sin bild eller att den bryter mot svensk lag, tas bilden bort och deltagaren diskvalificeras. Vinnarna meddelas via personligt meddelande på Facebook eller via mail samt presenteras på vår Facebooksida och www.djuronatur.se. Anställda inom Svenska Foders koncern får ej delta i tävlingen. 
Vi behandlar dina uppgifter enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) och Svenska Foder använder dina personuppgifter enbart i syfte att meddela vinnarna, leverera priserna, publicera tävlingsbidrag och vinnarnas namn via Svenska Foders/Djur&Naturs kanaler, som t.ex. hemsidor och sociala medier. Dina uppgifter ges ej ut till tredje part. Svenska Foder/Djur&Natur förbehåller sig rätten att fritt använda sig av de inskickade tävlingsbidragen i sin marknadsföring. Personuppgiftsansvarig är Svenska Foder AB, Box 673, 531 16, Lidköping och kan kontaktas via info@svenskafoder.se.
Denna tävling är inte på något sätt sponsrad, godkänd av, administrerad av eller associerad med Facebook.

 

 

Svenska Foder AB

Telefon 0510-828 00

Box 673

531 16 Lidköping

info@svenskafoder.se